Datum: zaterdag 15 februari 2020, 17:57 - Auteur: Redactie

Ook bij laagvlieger DOSKO wint The Gunners niet

Opnieuw een frustrerende middag voor The Gunners in 4C. Zaterdag leek het bezoek uit de Haagse Beemden dik te winnen uit Bergen op Zoom, maar DOSKO had al het geluk van de wereld en sprokkelde een punt.

Wat wil je nog meer? Tijdens een uitduel met 3-0 leiden in de tweede helft en kansen krijgen op meer? The Gunners had het allemaal, maar het glipte mede dankzij enkele arbitrale beslissingen uit hun handen.

In no-time werden de goals van Nick Collins en Kevin Visser (2) uitgewist door de thuisclub door twee strafschoppen en een vrije trap in blessuretijd. Voetbalinbreda.nl sprak na afloop met coach René van Nijnatten.

“Als het 0-7 was geworden, had het normaal geweest. De drie tegendoelpunten zijn een hele grote les in geraffineerdheid. En als je door de trage omschakeling van de tegenstander niet  anticipeert en de grote kansen niet verzilvert, dan voel je je als trainer erg machteloos.”

DOSKO ZA – The Gunners 3-3 (0-1) 0-1 Nick Collins, 0-2 en 0-3 Kevin Visser, 1-3 (pen.), 2-3 (pen.) en 3-3 DOSKO ZA.