Datum: zondag 19 maart 2023, 17:13 - Auteur: Redactie

Oosterhout beleeft een ‘dramatische middag’ bij Trinitas

In 2D stelde Oosterhout zondagmiddag flink teleur. Tegen rivaal Trinitas werd kansloos verloren na een vooral slechte eerste helft.

De rode streep komt nu wel akelig dichtbij voor Oosterhout, dat heel het seizoen in de middenmoot bivakkeert. In Oisterwijk, waar Trinitas gastheer was, ontvouwde zich een vreselijke wedstrijd voor de bezoekers van coach Stijn Biemans. De ruststand werd al op 2-0 bepaald door de thuisclub, die voor de wedstrijd nog onder Oosterhout stond.

Uiteindelijk besliste Trinitas de wedstrijd na rust door de derde tegengoal aan te smeren bij de Oosterhouters. Voetbalinbreda.nl vroeg aan Oosterhout-spits Sandro Ariza om een korte reactie op de nederlaag. “Helaas, maar we hebben kansloos verloren vandaag van een directe concurrent. Dus voor ons was het echt een dramatische middag.”

Trinitas Oisterwijk – Oosterhout 3-0 (2-0)
1-0, 2-0 en 3-0 Trinitas Oisterwijk.