Datum: zondag 4 februari 2024, 16:25 - Auteur: Redactie

Oosterhout blameert zich op het gras van hekkensluiter Coal

In 3B deed Oosterhout slechte zaken zondagmiddag. Thuis tegen degradatiekandidaat Coal werden twee dure punten verloren door de degradant.

Het leek een heerlijke middag te worden toen Anouar Moukouh binnen tien minuten de voorsprong bood aan de thuisclub, maar de bezoekers uit Rotterdam, die laatste staan, kantelden het duel verrassend voor rust: 1-2.

Na de pauze kwam de ploeg van trainer Stijn Biemans wel op gelijke hoogte dankzij wederom Moukouh, maar verder dan 2-2 kwamen de zwart-witten niet. Duur puntenverlies in de strijd om de bovenste plekken en eventuele promotie.

“Dit soort wedstrijden moeten wij gewoon winnen en zeker thuis. We maken op dit moment onze kansen niet af en geven de goals te makkelijk weg. Gelukkig was Anouar (Moukouh, red.) wel weer belangrijk voor ons”, aldus captain Jari van Helvoort tegen Voetbalinbreda.nl.

Oosterhout – Coal 2-2 (1-2)
1-0 Anouar Moukouh, 1-1 en 1-2 Coal, 2-2 Anouar Moukouh.