Datum: zondag 19 november 2023, 16:32 - Auteur: Redactie

Oosterhout deelt een pak rammel uit aan ZIGO

In 3B haalde Oosterhout zondagmiddag uit voor eigen publiek. ZIGO was uiteindelijk kansloos bij de zwart-witten.

Hij was weer heerlijk op dreef: Diae Abjij. Na twintig minuten opende hij de score op aangeven van Jonathan Yuya en op slag van rust verdubbelde Abjij de marge zelfs: 2-0. Oosterhout zat op rozen dus. En het werd in de tweede helft nog mooier op sportpark Contreie.

Yuya scoorde de 3-0 en kreeg uit dank voor zijn eerste assist ditmaal de assist van Abjij. Het slotakkoord was voor Omar al Zoubi, die ook weer een goaltje meepikte. “We hebben zwaar terecht gewonnen”, was Oosterhout-captain Jari van Helvoort content toen hij met Voetbalinbreda.nl sprak.

Donderdagavond haalt Oosterhout nog in tegen hekkensluiter WSJ. Als die wedstrijd gewonnen wordt, staan de zwart-witten tweede, met twee punten minder dan de gedeelde koplopers Rijen en GSBW.

Oosterhout – ZIGO 4-0 (2-0)
1-0 en 2-0 Diae Abjij, 3-0 Jonathan Yuya, 4-0 Omar al Zoubi.