Datum: zondag 5 maart 2023, 17:50 - Auteur: Redactie

Oosterhout en WSC houden elkaar in evenwicht in Waalwijk

In 2D sprokkelde Oosterhout zondagmiddag een punt. In Waalwijk kwamen de gasten op voorsprong, maar voorkwam WSC terecht een nederlaag.

Na een doelpuntloze eerste helft was het Samir Medic die de formatie van trainer Stijn Biemans op voorsprong zette. Lang duurde die overigens niet, want WSC zou de gelijkmaker aan latenen tekenen en daar bleef het na ruim negentig minuten voetbal ook bij.

Na afloop van de remise in Wolluk sprak spits Sandro Ariza kort met Voetbalinbreda.nl. “WSC is geen slechte ploeg. We hadden kunnen winnen, maar 1-1 is een terechte uitslag. Zij hebben namelijk ook wel een paar goede kansen gehad om te scoren.”

WSC – Oosterhout 1-1 (0-0)
0-1 Samir Medic, 1-1 WSC.