Datum: zondag 28 januari 2024, 16:40 - Auteur: Redactie

Oosterhout houdt punt over aan bezoek aan Madese Boys

Degradant Oosterhout deed geen goede zaken in de strijd om promotie in 3B zondag. Op bezoek bij Madese Boys leverde de ploeg van coach Stijn Biemans twee punten in, of redde er één, zo kan ook worden geconcludeerd.

Want op sportpark de Schietberg legden beiden ploegen elkaar het vuur aan de schenen. Pas in de 81ste minuut werd de ban gebroken en opende de thuisclub de score uit een hoekschop nadat het verder weinig kansen kreeg. Het antwoord volgde pas in blessuretijd, toen Matthew Coenraadts een bal in het vijandelijke strafschopgebied legde en zag hoe captain Kazim Aydin de eindstand op 1-1 bepaalde.

De geblesseerde captain Jari van Helvoort maakte een kwartier voor tijd eindelijk zijn rentree en sprak na afloop kort met Voetbalinbreda.nl. “Wij hebben vier hele grote kansen gemist en onszelf niet beloond, dan scoren zij uit een corner de score terwijl ze verder geen kans hadden gekregen. Gelukkig maken wij de 1-1 nog.

Madese Boys – Oosterhout 1-1 (0-0)
1-0 Madese Boys, 1-1 Kazim Aydin.