Datum: zondag 26 november 2023, 16:32 - Auteur: Redactie

Oosterhout is op stoom en vloert ook kansloos GSBW

In 3B kan Oosterhout een serieuze gooi doen naar promotie. De degradant draait namelijk lekker en klopte zondagmiddag ook GSWB.

Op sportpark Contreie lieten de zwart-witten er geen misverstand over bestaan. GSBW had goede bedoelingen wellicht, maar Oosterhout maakte de dienst uit. Het duurde alleen tot na rust tot  de ban gebroken werd, want voor rust werd een treffer van Diae Abjij afgekeurd. Anouar Moukouh zorgde na een uur spelen voor de verdiende 1-0 na een fenomenale solo vanaf de middenlijn. En het werd nog mooier: Moukouh trof weer het vijandelijke doel met het hoofd op aangeven van Jonathan Yuya en gooide de wedstrijd daarmee in het slot.

“Ik was helaas licht geblesseerd aan het toekijken, maar heb wel 90 minuten lang genoten”, vertelde Oosterhout-captain Jari van Helvoort tegen Voetbalinbreda.nl. “Eigenlijk had GSBW niks te vertellen vandaag. Het gaat wel lekker, we beginnen te scoren.” Oosterhout staat nu vierde, maar heeft een inhaalduel bij hekkensluiter WJS tegoed. Wint het die? Dan staat het op de tweede plek.

Oosterhout – GSBW 2-0 (0-0)
1-0 en 2-0 Anouar Moukouh.