Datum: zondag 17 maart 2024, 16:54 - Auteur: Redactie

Oosterhout maakt gehakt van hekkensluiter WSJ

De aanstaande degradant WSJ kwam zondag in Oosterhout om een pak slaag te halen. In 3B bereikte de ploeg van coach Stijn Biemans net geen dubbele cijfers.

Het was een voorstelling van goals: Jonathan Yuya en Omar al Zoubi beslisten het duel al vroeg, waarna de teller hoog op zou lopen. Wesley Stadhouders maakte er 3-0 van, waarna het lelijke eendje van de ranglijst plots wat terug deed: 3-1. Maar toen schoot Anouar Moukouh de bal binnen en scoorde ook Kevin Tempelaars (5-1). Het slotakkoord was voor Matthew Coenraadts, die met een loepzuivere hattrick de handen op elkaar kreeg.

“Of zo’n potje waarvan je weer dat je gaat winnen leuk is om te spelen? Na vorig weekend hadden we iets recht te zetten, dus we wilden gas geven en veel goals maken, maar het hadden vandaag minimaal dubbele cijfers moeten zijn. Uiteindelijk zijn het inderdaad niet de leukste potjes om te spelen. Je moet er als team en voor de fans toch een leuke middag van proberen te maken”, lachte Oosterhout-captain Jari van Helvoort tegen Voetbalinbreda.nl.

Oosterhout – WSJ 8-1 (3-1)
1-0 Jonathan Yuya, 2-0 Omar al Zoubi, 3-0 Wesley Stadhouders, 3-1 WSJ, 4-1 Anouar Moukouh, 5-1 Kevin Tempelaars, 6-1, 7-1 en 8-1 Matthew Coenraadts.