Datum: zondag 12 mei 2024, 14:46 - Auteur: Redactie

Oosterhout maakt gehakt van laagvlieger SC Emma

In 3B speelde Oosterhout zondag een makkelijke pot. Bij SC Emma bewerkstelligde de ploeg van coach Stijn Biemans een zevenklapper.

Ondanks het feit dat de zwart-witten nergens meer om spelen ging men los in Dordrecht. Anouar Moukouh brak de ban in Zuid-Holland, waarna Jonathan Yuya op aangeven van Matthew Coenraadts scoorde. De 0-3 van Kevin Tempelaars was misschien wel de mooiste. Na een assist van aanvoerder Jari van Helvoort scoorde hij fenomenaal en het meegereisde publiek scandeerde de naam van Dennis Bergkamp, omdat zij een gelijkenis zagen. Nog voor rust scoorde Coenraadts zelf de 0-4.

En ook na de thee ging Oosterhout verder met waar het gebleven was. Moukouh maakte zijn tweede doelpunt van de middag uit een vrije trap en daarna scoorde Diae Abjij eindelijk, nadat hij voor rust al een assist had geleverd. De 0-6 en 0-7 waren voor hem. Pas toen kon SC Emma scoren en werd de eindstand op 1-7 bepaald. Oosterhout staat met nog twee speelronden te gaan op de zesde positie en lijkt later deze maand ook op deze positie te gaan eindigen. De komende weken zullen dat uitwijzen.

SC Emma – Oosterhout 1-7 (0-4)
0-1 Anouar Moukouh, 0-2 Jonathan Yuya, 0-3 Kevin Tempelaars, 0-4 Matthew Coenraadts, 0-5 Anouar Moukouh, 0-6 en 0-7 Diae Abjij, 1-7 SC Emma.