Datum: zondag 12 maart 2023, 17:53 - Auteur: Redactie

Oosterhout remiseert thuis tegen top drie-club CHC

Oosterhout en CHC scoorden zondagmiddag niet in 2D. Met name de thuisclub, die lager geklasseerd is, zou daar van balen na afloop.

Tegen subtopploeg CHC wist middenmoter Oosterhout dat een nederlaag not done was. De zwart-witten kwamen dan ook opvallend goed voor de dag. Kansen voor en na rust leverden echter niets op, maar defensief gezien was Oosterhout oppermachtig te noemen uiteindelijk. Het bleef bij de hatelijke brilstand, zonder dat de wedstrijd an sich echt saai was. De Oosterhouters staan achtste, maar kunnen volgend weekend zomaar zesde staan.

“Uit verloren we dik van CHC en ze stonden derde voor vandaag, maar wij domineerden deze hele wedstrijd. We hadden goede aanvallen en voldoende kansen. Zonde dat de aanval en ikzelf die kansen net niet afmaken, want we hadden kunnen winnen en een puntje hebben we eigenlijk niet veel aan”, doelt Oosterhout-spits Sandro Ariza in gesprek met Voetbalinbreda.nl op de rode streep die stiekem nog een beetje dreigt onderin de ranglijst.

Oosterhout – CHC 0-0.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss