Datum: zondag 13 oktober 2019, 15:17 - Auteur: Redactie

Opnieuw een dikke uitnederlaag voor Beek Vooruit

Bij Uno Animo werd er zeven dagen eerder al met 4-1 verloren door Beek Vooruit en zondag was het opnieuw zover. Ditmaal bij de Club Zonder Naam, dat het stukken beter doet in 4C tot dusver dan de ploeg uit Prinsenbeek.

Wat is er nog over van de bravoure van Beek Vooruit na de 5-0-zege van een paar weken terug op stadsrivaal JEKA? Vorig weekend gleden de Bredase dorpelingen al onderuit bij Uno Animo (4-1) en ook in speelronde 4 ging het mis voor de oranjehemden. Opvallend, want al na 26 seconden namen de bezoekers de leiding via Loek Schalk. Drie droomstart leverde niet het gewenste vervolg op, want Cluzona repareerde voor rust nog alle opgelopen schade: 2-1. 

“Na de 0-1 was het een minuut later alweer 1-1. Dat was balen natuurlijk. En vlak voor rust maakten we een onnodige overtreding, waardoor we een penalty tegen kregen. Met 2-1 heb je altijd nog een kansje. Ook nog onze lange verdediger Ruben Goedhart mee naar voren gestuurd, maar de goals vielen in de laatste minuten aan de andere kant. Aanvallend konden we maar moeilijk de spitsen bereiken. En verdedigend moeten we meedogenlozer worden. Het was niet best”, aldus coach Arno Gabriëls, toen hij na de zeperd Voetbalinbreda.nl te woord stond. Volgende week krijgt Beek Vooruit TSC op bezoek.

Cluzona – Beek Vooruit 4-1 (2-1)
0-1 Loek Schalk, 1-1, 2-1, 3-1 en 4-1 Cluzona.