Datum: zaterdag 9 november 2019, 16:43 - Auteur: Redactie

Opnieuw een zwarte zaterdag voor ‘rode’ hekkensluiter PCP

PCP blijft zoekende in 4C, ook na zaterdagmiddag. De dikke aanstaande nederlaag was echter niet het enige smetje op de wedstrijd tegen DVO, want de arbiter staakte na een rode kaart voor de Bredanaars.

Sportpark Lage Kant hoopte op het eerste puntje of meer van de nieuwe zaterdagtak ut Brabantpark. Het zag er echter al snel naar uit dat er weinig in zou zitten. Het bezoek uit Roosendaal maakte snel twee goals, maar via Nourredine Bittich leek de spanning ietwat terug te keren. Met de nadruk op leek.

DVO liep snel uit en zou het na rust beslissen. Azzedine Taouil kreeg namens de thuisclub een rode kaart, gaf commentaar op de leidsman en zou hem zelfs hebben aangevallen volgens de arbiter. De scheidsrechter was er toen wel echt klaar mee en floot twintig minuten voor tijd definitief af.

Voetbalinbreda.nl sprak met speler/coach Hassan Lammou. “De scheidsrechter had er geen zin meer in. We konden gewoon door, maar hij beslist uiteindelijk. De reactie van Azzedine is ook niet goed, bij rood moet je gewoon het veld uitlopen en niet nog de confrontatie gaan zoeken.”

PCP ZA is volgend weekend te gast op sportpark de Blauwe Kei, dan is Baronie ZA gastheer.

PCP ZA – DVO ‘60 1-5 (1-4) 0-1 en 0-2 DVO ‘60, 1-2 Nourredine Bittich, 1-3, 1-4 en 1-5 DVO ‘60.