Datum: zaterdag 17 november 2018, 19:03 - Auteur: Redactie

Worstelend The Gunners verliest op gras van Peursum

The Gunners liep zaterdagmiddag voor de vierde maal op rij averij op in 4C. Op bezoek bij Peursum verloren de spelers uit de Haagse Beemden.

Na drie weekenden op rij zonder zege was het startsignaal voor The Gunners niet te horen door Patrick van der Pluijm. De spelmaker is op vakantie en zijn gemis zou voelbaar worden later op de dag. Peursum schrok wel, toen Martijn van Gastel na een counter de score opende namens de Bredanaars. De Zuid-Hollandsw gastheren gingen echter gewoon door met aanvallen en kwamen rap terug in de wedstrijd.

Ze liepen uiteindelijk uit naar een 3-1-voorsprong. De late 3-2 van Daniël Zwanenburg werd in blessuretijd tijd nog opgevolgd door de beslissing: 4-2. Verliezend trainer Mark Schuiten sprak na afloop met Voetbalinbreda.nl. “Voor rust gingen het gelijk op, maar in de tweede helft kwamen we op sommige posities tekort. We zijn niet consequent. Maken veel persoonlijke fouten die cruciaal zijn.”

“Voetballend zijn we met momenten heel goed, maar het gaat te makkelijk fout. Helaas, maar er is niks aan de hand. We staan op de vijfde plek en hebben nog genoeg tijd om het te laten zien. Ik heb wel strijd en inzet gezien vandaag.” De kleine volksvereniging uit Gageldonk is dus vier speelronden op zoek naar een overwinning. Volgend weekend wacht de pittige uitwedstrijd bij titelkandidaat DOSKO.

Peursum – The Gunners 4-2 (2-1)
0-1 Martijn van Gastel, 1-1, 2-1 en 3-1 Peursum, 3-2 Daniël Zwanenburg, 4-2 Peursum.