Datum: woensdag 12 juni 2019, 11:43 - Auteur: Redactie

Osman Erbas grijpt kans en laat Bavel trainerloos achter

Zondag derdeklasser Bavel moet per direct op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Osman Erbas wordt namelijk trainer van Dongen, de club die momenteel in de Derde Divisie speelt.

Erbas (foto) arriveerde vorig seizoen in het Bredase dorp, nadat hij bij The Gunners en Groen-Wit zijn loopbaan als coach had gestart. Hij tekende afgelopen winter zelfs bij op sportpark de Roosberg, maar omdat zijn oude club Dongen geen oefenmeester had, kwam van het een het ander de afgelopen dagen. Het technisch hart van Bavel (Paul Adriaansen en Ray van den Berg, red.) gaf op zijn digitale thuis commentaar op de shockmove.

”Het wordt een hels karwei om binnen drie weken een nieuwe trainer aan te stellen die goed past bij v.v. Bavel. De meeste kandidaten zijn nu natuurlijk al lang onder de pannen. Wat dat betreft heeft V.V. Dongen hun probleem nu op ons bordje gelegd. Anderzijds vonden wij niet dat we Osman deze kans mochten onthouden”.

Erbas liet zijn contract ontbinden om terug te keren bij de dorpsvereniging waar hij als speler en assistent jarenlang bij het eerste zat. Wie de nieuwe trainer wordt uiteindelijk van Bavel maakt Voetbalinbreda.nl bijtijds bekend.