Datum: zondag 21 mei 2023, 15:50 - Auteur: Redactie

OVV ’67 haalt uit en is ‘ready’ voor de nacompetitie

In 5A heeft OVV de competitie perfect afgesloten zondagmiddag. SVG vertrok met zijn staart tussen de benen uit Oosteind na een flink pak rammel.

In een wedstrijd waarin voor beide teams niks te halen was trokken de geelhemden aan het langste eind. Op een warme zondagmiddag werd er afgetrapt en al vrij snel kwam OVV op 1-0 door een prima goal van Davy Diepstraten, die een rush inzette en deze prima afrondde. Niet veel later maakte Baran Bas de 2-0, die vrij kon binnen schieten bij de tweed paal. Tolunay Karabulut kwam opgestoomd vanuit de rechtsbackpositie, kneep naar binnen en krulde nota bene met zijn linkerbeen de bal prachtig in de verre hoek: stand 3-0. Tarik Maamar zorgde met een prima goal voor de 4-0 en dit was tevens de ruststand.

Na de rust was het wederom Diepstraten die de 5-0 maakte en zijn tweede van de middag produceerde. SVG deed nog iets terug waardoor het 5-1 werd, maar het slotakkoord werd verzorgd door de goed ingevallen Ricardo Carvalho Apolonia: 6-1. Na afloop sprak Voetbalinbreda.nl met trainer Fatih Kaya.

“Het was de laatste wedstrijd in de competitie en wij wilden lekker vrij voetballen met het oog op de nacompetitie om promotie. Het was tevens de laatste competitiewedstrijd voor Davy Diepstraten en Maks Blokdijk die beiden stoppen na dit seizoen. Davy maakt als linksback twee doelpunten en dat is natuurlijk fantastisch voor die jongen. Davy kon door zijn werk weinig trainen dit seizoen, maar stond er wel altijd als ik hem nodig had: een jongen met karakter, geen andere woorden voor, Maks heeft door zijn privésituatie weinig tijd meer om twee keer te trainen, dus heeft hij ook aan gegeven helaas te moeten stoppen aanvoerder en tevens kind van de club. Daarin tegen komen Jelle Verhulst en Niek Timmermans over van de jeugd. Twee jongens met veel potentie en waar ik heel veel vertrouwen in heb. Maar nu eerst de nacompetitie in, het is de ultieme droom van Maks om te promoveren met zijn cluppie en daar gaan we dan ook alles aan doen zodat hij met een promotie af kan sluiten. Ik heb er vertrouwen in dat is een ding wat zeker is, we gaan het met zijn allen meemaken.”

OVV ’67 – SVG 6-1 (4-0)
1-0 Davy Diepstraten, 2-0 Baran Bas, 3-0 Tolunay Karabulut, 4-0 Tarik Maamar, 5-0 Davy Diepstraten, 5-1 SVG, 6-1 Ricardo Carvalho Apolonia.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss