Datum: zondag 19 maart 2023, 16:54 - Auteur: Redactie

OVV ’67 kan titel vergeten na wederom een brilscore

OVV is het kwijt in 5A. Na de hatelijke brilscore van vorig weekend, weliswaar tegen titelconcurrent Gloria UC, eindigde het tegen Vivoo weer gelijk.

Vorige week werd er gelijk gespeeld tegen Gloria en was men in Oosteind nog tevreden met een puntje. Vandaag moest er aangetreden worden tegen Vivoo, dat vorige week de periodetitel verspeelde ten koste van Molenschot. OVV speelde wederom behoudend en loerde op de counter. De eerste helft was van beide kanten niet bijzonder en het bleef dan ook 0-0. Na rust kwam de thuisploeg wat beter voor de dag en had het betere van het spel. Er werden wat kansjes gecreëerd, maar geen goal als beloning. In het laatste kwartier van de wedstrijd was een indraaiende vrije trap van Turkay Onal veruit de beste kans van de wedstrijd, maar die werd verkeerd geraakt door Ricardo Apolonia en ging over. De geelhemden zetten nog wel aan, maar helaas voor hen en het thuispubliek viel er geen doelpunt en de goed leidende scheidsrechter floot af. Zo eindigde de wedstrijd in 0-0.

“We begonnen gehavend aan de wedstrijd, het was puzzelen, maar met behulp van twee JO17-spelers en een speler van het tweede en het derde konden we met genoeg man beginnen aan de wedstrijd. Ik moet zeggen dat Vivoo een sterke indruk op me had gemaakt in Huijbergen alleen vond ze vandaag niet bijzonder, dat zal mede komen door personele problemen net zoals bij ons. Ik heb vier blessures en had twee schorsingen dus alle zes basisspelers dus. Ondanks dat hebben we het prima gedaan. Een speler van JO 17, Jelle Verhulst, had vandaag een basisplaats en speelde een hele goede pot, een jongen die net 16 jaar is en dan voetballen alsof hij al jaren in het eerste speelt; mijn complimenten. Hij had met een beetje geluk nog kunnen scoren, maar het mocht niet zo zijn helaas.”

“We hebben met zijn alle hard gewerkt voor een goed resultaat en ik denk dat we op basis van de 2e helft de winst wel hadden verdiend. We zijn redelijk afgehaakt van plaats 1 maar hebben gelukkig een periode dus het is zaak om zoveel mogelijk punten te pakken en te kijken waar we einde seizoen staan. Volgende week heb ik wat meer mogelijkheden qua spelers, deze week weer trainen en op naar zondag uit tegen de schutters”, aldus OVV-trainer Fatih Kaya na afloop tegenover Voetbalinbreda.nl.

OVV ’67 – Vivoo 0-0.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss