Datum: zondag 10 december 2023, 16:42 - Auteur: Redactie

OVV ’67 remiseert en komt niet weg uit de middenmoot

De winterstop komt goed uit voor OVV, dat in 5B teleurstelde zondagmiddag. De wedstrijd bij directe concurrent DIOZ eindigde onbeslist, waardoor de ambitieuze club uit Oosteind geen serieuze rol van betekenis speelt op de ranglijst.

De laatste wedstrijd voor de winterstop moesten de geelhemden aantreden in Zegge, waar OVV in punten gelijk stond met DIOZ. In een slechte eerst helft kwam de thuisclub pardoes op 1-0 uit een toegekende strafschop die onberispelijk werd binnen geschoten. Tegen het einde van de eerste helft maakte OVV via Hicham el Youssofi de gelijkmaker op aangeven van Sefa Yalcindag. De tweede helft was niet veel beter dan de eerste helft, op wat kleine kansjes na bleef het duel steken op 1-1 als eindstand.

“Als we vandaag zouden winnen kon je afstand nemen van DIOZ en DEVO en nog maar drie punten achter op SAB die plaats 4 bezetten. Kort samengevat, het was gewoon ronduit slecht vandaag. Ben blij dat het winterstop is, we pakken het na de winterstop weer op en zullen anders voor de dag moeten komen als we bij de eerste vier willen eindigen”, zette OVV-trainer Fatih Kaya zijn formatie op scherp toen hij met Voetbalinbreda.nl.

DIOZ – OVV ’67 1-1 (0-1)
1-0 DIOZ (pen.), 1-1 Hicham el Youssofi.