Datum: zaterdag 20 april 2024, 17:28 - Auteur: Redactie

PCP bijna gedegradeerd na monsternederlaag bij RFC

Wederom een beschamend optreden van PCP in 4F zaterdagmiddag. Bij koploper RFC ging de nummer 7 uit Brabantpark volledig kopje onder door dubbele cijfers te incasseren.

Werd vorige week de toenmalige koploper NEO ’25 met 4-0 verslagen door de Bredanaars, deze keer stond PCP opeens met 3-0 achter binnen vijf minuten in Raamsdonksveer. RFC was scherp als een mes en PCP was totaal niet bij de les. Alleen Simon Loshi kon nog scoren voor rust, maar toen stond het al 7-1 (!). De afgang was echter nog niet compleet en het werd 10-1.

Spits Mustapha Houba was daar niet bij. De trainer van PCP JO-O17 was te laat aanwezig en werd wissel gezet. Hij was verbolgen en vertrok. “Als je te laat bent omdat je een jeugdteam van de club trainer vind ik niet dat je gestraft moet worden”, vertelde de routinier aan Voetbalinbreda.nl. “En zeker niet als je zoveel voor het team doet en betekent.”

“Op deze manier is de keuze om nog een seizoen door te gaan als voetballer bij PCP heel makkelijk. Ik heb serieus in heel mijn loopbaan nog nooit zo’n wisselvallig team ervaren en dat is nog zacht uitgedrukt. Misschien is wisselvallig het verkeerde woord en pas onstabiel beter”, aldus de toekomstige assistent-coach van zondag vierdeklasser WDS ’19.

RFC – PCP 10-1 (7-1)
1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0, 6-0 en 7-0 RFC, 7-1 Simon Loshi, 8-1, 9-1 en 10-1 RFC.