Datum: zondag 29 mei 2022, 15:03 - Auteur: Redactie

VIDEO: PCP doet wat het moet doen en verslaat Right ‘Oh

PCP maakte zondagmiddag geen fout in 4C. Op het gras van Right ‘Oh wonnen de Brabantparkers, waardoor een plek in de nacompetitie nog mogelijk is.

In Geertruidenberg was het zaak om bij te blijven voor PCP. Bij de concurrenten bovenin welteverstaan. Right ‘Oh is er daar één van, maar daar werd meteen zaken mee gedaan. Mustapha Houba (foto) maakte de belangrijke gelijkmaker na een vroege achterstand, waarna Souhail Mekkaoui de voorsprong bood aan de Bredanaars van coach Richard Hoogkamer. Maar daar bleef het niet bij.

Spits Houba knalde vanaf de stip keihard in het dak van de goal (zie video hier onder), maar zijn 1-3 werd opgevolgd door de aansluitingstreffer van de dorpelingen. Tot vreugde van het meegereisde publiek maakte Mehari Emeha Kesate een einde aan de spanning met de 2-4. Voetbalinbreda.nl checkte na afloop het gevoel en het perspectief bij de topscorer van de competitie: Houba.

“Hoeveel goals ik nu gemaakt heb? Al 27 en is nog een speelronde te gaan. Maar belangrijker is dat wij volgende week weer winnen tegen WDS ’19 en we dan af gaan wachten wat SVC en DIA doen. Daarnaast wachten we nog op de twee punten die we moeten krijgen van de KNVB waarmee ze ons ten onrechte hebben bestraft vorige week. Als je ziet wat wij voetballend tonen, moeten we de nacompetitie in.”

Right ‘Oh – PCP 2-4 (1-2)
1-0 Right ‘Oh, 1-1 Mustapha Houba, 1-2 Souhail Mekkaoui, 1-3 Mustapha Houba (pen.), 2-3 Right ‘Oh, 2-4 Mehari Emeha Kesate.