Datum: dinsdag 23 november 2021, 23:07 - Auteur: Redactie

PCP klopt Noordhoek en is klaar voor stadsrivaal SAB

PCP heeft het inhaalduel met Noordhoek gewonnen dinsdagavond. In 4C werd het verschil pa na rust gemaakt door de Bredanaars tegen de laagvliegers uit het dorp, die uiteindelijk flink verloren.

PCP aast op een plekje in de subtop en de weg er naar toe biedt geen mogelijkheden tot puntenverlies. Zeker niet tegen degradatiekandidaat Noordhoek, dat op zijn beurt weg wil blijven van de laatste plek op de ranglijst. Toch werd het in de tweede helft nog wel heel even spannend na een eigen goal, die daarmee de openingstreffer van de Brabantparkers onschadelijk maakte. Maar de equipe van coach Richard Hoogkamer gaf daarna gas en snelde langs het arme Noordhoek.

Achraf Mejout mocht een penalty nemen: 2-1 en Mehmet Karabacak besliste het duel met de 3-1. PCP-keeper Mo Omar (foto) hield er nog twee lastige ballen uit en zag in de slotfase hoe topscorer Mustapha Houba voor het slotakkoord tekende: 4-1. Met de van Groen-Wit overgekomen Moucine Zerouali 90 minuten op het veld en bijna weer helemaal fit kan het zwalkende SAB komende zondag wel eens een groot probleem krijgen voor de derby op sportpark Ruitersbos.

PCP – Noordhoek 4-1 (1-0)
1-0 Mo Pala, 1-1 eigen doelpunt, 2-1 Achraf Mejout (pen.), 3-1 Mehmet Karabacak, 4-1 Mustapha Houba.