Datum: zondag 3 november 2019, 17:43 - Auteur: Redactie

PCP ZO slaat modderfiguur thuis tegen concurrent VCW

PCP behoort na zondagmiddag tot de slechtste teams van 4C. VCW rekende in de tweede helft namelijk keihard af met de promovendus uit Brabantpark.

PCP, de kleinste amateurclub van Breda, waar de selectie elk jaar meer wijzigt dan de gemiddelde weersvoorspelling. In potentie, mits fit en compleet, in staat elke tegenstander in de competitie op te rollen, maar in realiteit te wisselvallig en te ongemotiveerd om tweewekelijkse intense trainingsarbeid te leveren. En dus is een plek in de degradatiezone geen verrassing voor de gepromoveerde ploeg van trainer Peter Maaskant.

VCW, geen club die jaarlijks meedoet om promotie naar de zondag derde klasse, moest thuis dan ook worden verslagen door de Brabantparkers. En aanvankelijk ging dat nog redelijk goed: Ibrahim Ikililou maakte zijn status als goalgetter weer eens waar en opende de score. Toch werd er gerust met een 1-1-stand. Wat het bezoek uit Wagenberg had gedronken of gegeten weet geen mens, maar toen zij de kleedkamers verlieten maakten ze gehakt van PCP.

Bij een beschamende 6-1-achterstand kon Ikililou in de slotfase nog zijn tweede treffer van de dag maken, maar zijn persoonlijke succes droeg niets bij aan het resultaat. Volgend weekend moet PCP opnieuw aan de bak, dan wacht het uitduel met een andere laagvlieger: Dussense Boys. Winnen is dan een must.

PCP ZO – VCW 2-6 (1-1)
1-0 Ibrahim Ikililou, 1-1, 1-2, 1-3, 1-4, 1-5 en 1-6 VCW, 2-6 Ibrahim Ikililou (pen.).