Datum: vrijdag 23 december 2022, 17:13 - Auteur: Redactie

PCP stelt Marco de Jong per direct aan als hoofdcoach

Zondag vierdeklasser PCP heeft een opvolger voor de deze maand vertrokken trainer Lorenzo Boudewijns. Marco de Jong (foto), niet onbekend vanwege zijn werkzaamheden met zijn eigen voetbalschool op sportpark Lage Kant, maakt het seizoen af.

Eerder deze maand stapte Boudewijns op na een mislukt avontuur in Brabantpark dat afgelopen zomer begon. PCP moest snel schakelen en kwam uit bij De Jong, die met zijn ‘Academy 2.0’ al bijna vijf jaar geleden neerstreek op het complex van de kleinste amateurvereniging van Breda. Daar trainde hij zijn jeugdige leden, maar onderhield hij wel goed contact met het bestuur van PCP op die manier.

Nu is de tijd gekomen dat hij PCP gaat helpen om het seizoen af te maken. De ex-profvoetballer krijgt te maken met een selectie die ondermaats presteert, halverwege wisselde van aanvoerder en ook zijn volledige technische staf zag vertrekken (ook assistent Faysal Houba vertrok voortijdig). De groenhemden staan onderin de ranglijst en zullen stappen moeten maken om nog een rol van betekenis te hebben.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss