Datum: zondag 4 december 2022, 16:58 - Auteur: Redactie

PCP stort volledig in na hattrick Soufiane Meydubi

Niets leek een prima overwinning van PCP in de weg te staan zondagmiddag in 4C. Maar dat was buiten Pretoria gerekend, want de Rotterdammers hadden veerkracht en poetsten alle schade weg in Brabantpark.

Op sportpark Lage Kant was het weer eens ouderwets chaotisch. Tegen concurrent Pretoria hield de thuisploeg flink huis aanvankelijk: de beste speler van dit seizoen, Soufiane Meydubi (foto) maakte drie treffers en leek PCP een glansrijke middag te bezorgen. Maar niets bleek minder waar, want de getergde bezoekers uit Zuid-Holland bogen de achterstand om in een sensationele 3-3-stand. Daar zou het bij blijven na een hoop spanning.

Dit alles overigens zonder de technische staf. Assistent-coach Faysal Houba is er mee gestopt en ook Lorenzo Boudewijns ontbrak. De na de wedstrijd uit de hand gelopen situatie van vorig weekend bij Viola (3-2-verlies, red.) was de druppel zo sijpelt het door in de wandelgangen. Het is nog maar de vraag wie of wat er voor de groep zal staan, vooralsnog is Houba definitief gestopt. Boudewijns wilde niet inhoudelijk ingaan op de gang van zaken.

PCP – Pretoria 3-3 (3-2)
1-0, 2-0 en 3-0 Soufiane Meydubi, 3-1, 3-2 en 3-3 Pretoria.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss