Datum: zondag 31 oktober 2021, 17:00 - Auteur: Redactie

PCP verrast DIA en klimt over Bredase dorpsclub heen

PCP kende een moeizame start van het seizoen, maar lijkt los in 4C. Zij bezorgden zondag namelijk DIA een slechte fase in zijn seizoen door te winnen in Teteringen.

DIA begon opmerkelijk met drie 2-2-remises op rij en een dikke thuiszege op Terheijden aan de campagne, maar zakt de laatste weken steeds verder weg op de ranglijst. PCP daarentegen begon behoorlijk stroef aan het seizoen, maar sprokkelt de punten steeds meer. De bezoekers van coach Richard Hoogkamer kwamen pas in de tweede helft aan de leiding via de man die voorin zo’n beetje de baas is van de Brabantparkers: spits Mustapha Houba.

Dankzij een eigendoelpunt werd het 0-2 en dat was het moment voor de Bredase dorpelingen om terug te vechten. Het was Menno van Vliet die de aansluitingsgoal op het elektronische scorebord van sportpark de Gouwen liet noteren, maar de derby werd gewonnen door PCP. “We hebben de goals te makkelijk weggegeven en best aardig gevoetbald. Helaas scoren we te moeilijk”, aldus DIA-trainer Erik van Rooij na afloop tegenover Voetbalinbreda.nl.

DIA – PCP 1-2 (0-0)
0-1 Mustapha Houba, 0-2 eigen doelpunt, 1-2 Menno van Vliet.