Datum: zondag 22 mei 2022, 16:01 - Auteur: Redactie

VIDEO: PCP wervelt en verslaat ‘kampioenskaterig’ RFC

PCP is nog altijd in de race om een plek in de nacompetitie om promotie. Zondag wonnen de Brabantparkers van kersvers kampioen RFC in 4C.

De timing om RFC te ontmoeten was stiekem gewoon perfect voor de formatie van coach Richard Hoogkamer. PCP is de laatste weken uit vorm, verloor veel punten de afgelopen duels en RFC werd vorig weekend kampioen. Veel feestjes verder, verscheen de fusieclub uit Raamsdonksveer dus niet helemaal fris aan de aftrap. PCP daarentegen was aan. Dat zou snel blijken.

Mouhcine Zerouali, terug na een week afwezigheid, krulde namelijk een vrije trap op schitterende wijze in de bovenhoek (zie video hier onder) en Mehari Emeha Kesate verdubbelde de marge. Na rust had ook spits Mustapha Houba een fraaie goal in petto. Hij kapte met vanaf rechts naar binnen en krulde met zijn linkervoet de bal in de verre hoek van buiten de vijandelijke zestien.

De 4-0 kwam op naam van Mohammed Lammou. Sportpark Lage Kant kon derhalve tevreden terugkijken op een aangenaam schouwspel. Sterspeler Zerouali sprak na afloop met Voetbalinbreda.nl. “Wij waren ongekend goed en speelden vrijuit. We durfden te voetballen zonder angst. We moeten de resterende twee duels winnen zodat we kans maken op een plek in de nacompetitie om promotie.”

PCP – RFC ZO 4-0 (2-0)
1-0 Mouhcine Zerouali, 2-0 Mehari Emeha Kesate, 3-0 Mustapha Houba, 4-0 Mo Lammou.