Datum: zondag 12 november 2023, 17:05 - Auteur: Redactie

Ploeterend Beek Vooruit thuis onderuit tegen SVSSS

Beek Vooruit heeft het lastig in 2C. Zondagmiddag leed de ploeg uit Prinsenbeek een nederlaag door toedoen van SVSSS.

Op sportpark de Heikant leek er weinig aan de hand voor de mannen van coach Jack Sweres, want ondanks de snelle uitgoal, kantelden de gebroeders Schalk de wedstrijd voor rust. Joost Schalk produceerde de gelijkmaker en Loek Schalk zette het thuispubliek zelfs op de banken: 2-1.

Maar die vreugde was van korte duur, want in de tweede helft was laagvlieger SVSSS, dat onder Beek Vooruit stond voor de aftrap, in staat om ook zelf de achterstand om te buigen. Van 2-2, naar 2-3, tot frustratie van het thuiskamp. De Bredase dorpelingen staan nu elfde, met slecht twee ploegen onder zich.

Beek Vooruit – SVSSS 2-3 (2-1)
0-1 SVSSS, 1-1 Joost Schalk, 2-1 Loek Schalk, 2-2 en 2-3 SVSSS.