Datum: zondag 26 februari 2023, 16:21 - Auteur: Redactie

‘Powerhouse’ Tim Rubenkamp bezorgt TSC goud bij Uno Animo

In 2D gaat TSC om promotie spelen, zoveel lijkt net over de helft van competitie al duidelijk. Zondagmiddag wonnen de Oosterhouters knap van concurrent Uno Animo.

In Loon op Zand begonnen de blauwhemden niet zoals gehoopt. Sterker nog, de gasten speelden slecht. Uno Animo nam de leiding, maar TSC reageerde bekwaam. Nog voor het rustsignaal. Nassim Asrih had een fraaie assist in huis op  Tim Rubenkamp (foto, rechts): 1-1. Na rust zag het publiek een veel beter TSC, maar de goal bleef uit. Althans, totdat uitblinker Rubenkamp weer opstond met een heerlijke pegel: 1-2.

Zijn bom in het vijandelijke doel bleek de opmaat naar een flink opstootje, waardoor de wedstrijd even gestaakt werd en TSC met tien man verder moes omdat Danilo Maton de rode kaart te zien kreeg. Echter, weer uit de kleedkamer blokte wederom Rubenkamp een bal en schoot hem echt stijf in de haak. Een heerlijke treffer van de powerhouse en man of the match: 1-3 en alle punten in de Oosterhoutse tas.

En dat was niet het enige goede nieuws. Aanvoerder Marnix van der Velden maakte zijn rentree en trok gelijk heel de wedstrijd naar zich toe. Alsof dat niet genoeg is lonkt ook de rentree van aanvalsleider Ryan Snoeren, die na een maandenlange al weer voluit meetraint. Voetbalinbreda.nl zal daar de komende dagen nog aandacht aan besteden. Voor nu is TSC in elk geval zeer blij met al deze ontwikkelingen.

Uno Animo – TSC ZO 1-3 (1-1)
1-0 Uno Animo, 1-1, 1-2 en 1-3 Tim Rubenkamp.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss