Datum: zondag 10 december 2023, 17:08 - Auteur: Redactie

Promovendus TSC ZO zegeviert bij Sparta ’25 en mag weer stiekem dromen

TSC staat op een plek die recht geeft tot het dromen van promotie. Zondagmiddag won de promovendus uit Oosterhout op het veld van Sparta ’25.

In Beek en Donk kwam de formatie van trainer Ad Looijmans goed voor de dag. TSC speelde een dominante eerste helft, waar het verdiend op 0-1 kwam via Marouan Moukouh, die met een goede actie naar binnen de verre hoek vond. In de tweede helft waren er veel ballen die er in werden gepompt door de gastheren, waar de gasten het lastig mee hadden, maar met de strijd die geleverd werd hielden de blauwhemden goed stand, waardoor ze de winterstop in gaan als nummer 6 met twee punten minder dan nummer 2 WNC.

En het werd nog mooier voor TSC, want uit een scrimmage volgde de 0-2 van youngster Romano Rijndorp. De thuisspelers kwamen nog op 1-2 en zorgden voor wat druk, maar TSC bezweek niet. Reserve-captain en aanvalsleider Ryan Snoeren, die in zijn revalidatie goed nieuws kreeg en ergens in de tweede seizoenshelft weer terug kan keren op het veld, sprak met Voetbalinbreda.nl. “Ik ben erg trots op de boys en deze belangrijke prestatie. We hebben zeven of acht blessures en het team bleef toch bij elkaar.”

Sparta ’25 – TSC ZO 1-2 (0-1)
0-1 Marouan Moukouh, 0-2 Romano Rijndorp, 1-2 Sparta ’25.