Datum: dinsdag 21 april 2020, 11:31 - Auteur: Mica de Montigny

Puntloos PCP ZA gaat door met ‘SC Hoge Vucht-gehalte’

Het succesvolle SC Hoge Vucht-team dat enkele jaren geleden op een haar na promotie mis had gelopen naar de zondag derde klasse lijkt binnenkort in ere te worden hersteld. Het nieuwe PCP ZA, dat dit seizoen geen enkel punt pakte, heeft grootse plannen ondanks de voorbije periode.

“Het is wel de bedoeling dat we doorgaan. We moeten dan echt een bezem door het huidige elftal halen en jongens met meer ervaring en kwaliteit erbij halen. Dit seizoen hadden we te weinig ervaring en kwaliteit in het team om überhaupt een rol te kunnen spelen in 4C. Maar het ziet er naar uit dat we ons gaan versterken met acht of negen nieuwe jongens.”

Eén van die spelers zit nu nog bij de zondagtak uit Brabantpark. “Onder meer Crea Zimmerman en een paar anderen waar we het team omheen moeten gaan bouwen”, aldus Lammou, die als oprichter van Barca (het geroyeerde SC Hoge Vucht) zodoende veel ex-ploegmaten lijkt te gaan verwelkomen op sportpark Lage Kant Noord.

Enkele andere bekende namen die onlangs uitkwamen voor SC Hoge Vucht, die na de zomer ook een rol gaan spelen in het zaterdagteam van PCP zijn bijvoorbeeld Yunus Arpat en Richel Nicia (nu WDS ‘19) en Junior Kunga en Mo Omar. Hun voormalige voorzitter Lammou (foto) zal ongetwijfeld weer een prominente rol aannemen.