Datum: zondag 19 november 2023, 16:24 - Auteur: Redactie

Reguliere winstpartij voor SAB thuis tegen laagvlieger TPO

SAB deed zondagmiddag in 4B wat het moest doen: winnen. Laagvlieger TPO stribbelde na rust alleen een beetje tegen op sportpark Ruitersbos.

De Bredase degradant was aan zijn stand verplicht om van de oranje hekkensluiter, die nog geen punt had verzameld, te winnen. En de ploeg van coach Martijn Malinka deed dat na een solide eerste helft, waarin Calvin Vertriest de score opende. Thimo van den Heijkant maakte er al snel 2-0 tot tevredenheid van het aanwezige thuispubliek en spits Diego Jansen bepaalde de ruststand 0p een zeer comfortabele 3-0.

De bezoekers uit Moerdijk scoorden na rust plots de 3-1, maar dankzij wederom Vertriest wonnen de Sint Anna Boys met een ruime marge: 4-1. Voetbalinbreda.nl sprak na de thuiszege met captain Jordy den Tenter. “Een wedstrijd zonder bijzonderheden. De komende twee wedstrijden zijn belangrijk voor ons en zullen uitwijzen of we na de winterstop nog meedoen om promotie. Wat ik ervan verwacht? Ik hoop op zes punten.”

SAB – TPO 4-1 (3-0)
1-0 Calvin Vertriest, 2-0 Thimo van den Heijkant, 3-0 Diego Jansen, 3-1 TPO, 4-1 Calvin Vertriest.