Datum: zondag 21 oktober 2018, 16:01 - Auteur: Redactie

Rentree scorende Seuntjens levert Boeimeer niks op

Boeimeer verloor zondagmiddag op het gras van Berkdijk. Na de zege van vorig weekend in 4C konden de spelers uit de Haagse Beemden in speelronde 5 niet echt overtuigen.

Bij Berkdijk was Boeimeer degene die de eerste goal te verwerken kreeg. Het was echter Jesper Seuntjens die de stand in evenwicht bracht tijdens de eerste helft. Zijn rentree bij de Koningsblauwen kwam voort uit het feit dat de ploeg van coach Richard Hoogkamer last had van blessures en schorsingen.

Met Seuntjens is de afspraak gemaakt dat hij de selectie helpt. De technisch begaafde middenvelder verliet SC Hoge Vucht afgelopen seizoen om bij een vriendenteam op sportpark Heksenwiel te spelen. Enfin, zijn gelijkmaker werd voor rust nog onschadelijk gemaakt door een thuisdoelpunt. Na rust besliste Berkdijk het treffen.

Zeven dagen eerder was er nog de eerste overwinning van de campagne. Toen werd Raamsdonk verslagen in de Haagse Beemden met 3-1. Om volgend weekend opnieuw het zoet van de winst te proeven, moet Boeimeer komend weekend een pittige tegenstander zien te verslaan: Right ‘Oh, maar wel thuis.

Berkdijk – Boeimeer 3-1 (2-1)
1-0 Berkdijk, 1-1 Jesper Seuntjens, 2-1 en 3-1 Berkdijk.