Datum: zondag 13 november 2022, 16:47 - Auteur: Redactie

Rijen blijft onderin bungelen na zeperd bij de koploper

In 2D viel er voor Rijen weinig te juichen zondagmiddag. Titelfavoriet Emplina won voor eigen publiek.

Het was in Den Bosch geen beste start van de wedstrijd: Emplina opende de score al rap en verdubbelde de marge zelfs. Toch kwam het bezoek uit Rijen terug voor rust: Glenn van Riel legde de aansluitingsgoal binnen: 2-1.

In de tweede helft zochten de gasten naarstig naar de gelijkmaker en een stuntje, maar zo’n vaart liet het niet. Emplina besliste het gevecht: 3-1. Voetbalinbreda.nl sprak na afloop met Rijen-trainer Jeremy Buchly.

“Of Emplina sterk was zoals hun positie op de ranglijst doet vermoeden? Nee, dat vond ik meevallen. Voetballend vond ik ons gelijkwaardig, maar zij waren alleen in het strafschopgebied meedogenlozer. Bij ons ontbrak het aan overtuiging in de eindfase.”

Emplina – Rijen 3-1 (2-1)
1-0 en 2-0 Emplina, 2-1 Glenn van Riel, 3-1 Emplina.