Datum: zondag 6 november 2022, 16:08 - Auteur: Redactie

Rijen heeft zijn eerste overwinning eindelijk te pakken

In 2D wachtte Rijen in november nog altijd op de eerste zege van het seizoen. Zondagmiddag kwam hij er toen concurrent SVSSS op bezoek kwam.

Sportpark de Vijf Eiken wachtte inmiddels ongeduldig op de eerste driepunter van de campagne en die zou er komen na een ware thriller. Ondanks een puike eerste helft, waarin Job Jansen de score opende en Joost Broeders de marge verdubbelde, kwam Rijen alsnog in de problemen. SVSSS schoot in de tweede helft brutaal de aansluitingstreffer binnen en maakte er later zelfs 2-2 van.

De gasten kwamen beter in de wedstrijd en het was een raadsel wie er ging winnen, zo spannend en gelijkopgaand was het schouwspel. Maa Luc Heestermans (foto, midden) schoot vijf minuten voor tijd de verlossende 3-2 binnen en bracht het thuispubliek daarmee in extase. Voetbalinbreda.nl sprak na afloop met de winnende trainer Jeremy Buchly.

“We verzuimden de 3-0 te maken. Zij kwamen toen beter uit de kleedkamer en kwamen terecht op gelijke hoogte een kwartier voor tijd en het duel kon alle kanten op. Maar na onze 3-2 zijn we niet meer in de problemen gekomen.”

Rijen – SVSSS 3-2 (2-0)
1-0 Job Jansen, 2-0 Joost Broeders, 2-1 en 2-2 SVSSS, 3-2 Luc Heestermans.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss