Datum: zondag 21 mei 2023, 14:57 - Auteur: Redactie

Rijen is niet te stoppen: ook Trinitas Oisterwijk moet buigen

Rijen doet het sinds het veelbesproken ontslag van de talentvolle coach Jeremy Buchly uitstekend. Zondagmiddag boekte de geel-groene dorpsclub zijn vierde zege op rij in 2D. Trinitas was het slachtoffer.

Rijen is resultaat gericht en plukt daar nu week in week uit de vruchten van. Uit een benauwde positie is de dorpsclub plots een stabiele middenmoter. Niet in de laatste plaats door het duo Yassin ben Messaoud (foto, rechts) en Job Jansen. 

Vorig weekend scoorde eerstgenoemde al twee goals en ook Jansen prikte (3-0-winst op CHC). Ook in Oisterwijk was het aanvalstandem on fire. De thuisclub maakte na een uur spelen de 1-0, maar Ben Messaoud poetste de achterstand weg.

In de slotfase kon Jansen zelfs de winnende maken, wat leidde tot ongekende vreugde bij het meegereisde publiek. Nog een jaar in de zondag tweede klasse, daar heeft Rijen alles aan gedaan. Veelbesproken en bekritiseerd, maar effectief.

Trinitas Oisterwijk – Rijen 1-2 (0-0)
1-0 Trinitas Oisterwijk, 1-1 Yassin ben Messaoud, 1-2 Job Jansen.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss