Datum: vrijdag 4 februari 2022, 14:17 - Auteur: Redactie

Rijppaert blijft: “Bavel stabiele tweedeklasser maken”

Coen Rijppaert (foto, rechts) is ook na de zomer verantwoordelijk voor de Bavel-selectie. “Ik ga graag de uitdaging aan om in samenwerking met alle geledingen binnen de club, van v.v. Bavel een stabiele tweedeklasser te maken”, vertel Rijppaert  op de clubsite van de Bredase dorpelingen.

Volgens voetbaltechnisch coördinator van de v.v. Bavel-selectie Paul Adriaansen waren de geluiden vanuit de spelersgroep zeer positief over de huidige trainer. “Vrijwel iedereen zag het zitten om langer met Coen als trainer door te gaan. De spelers gaven aan dat ze veel dingen leren en dat ze bovendien nog altijd veel opsteken van zijn trainingen.”

Ook voorzitter Christel Geerts (foto, links) is in haar nopjes met het tekenen van een nieuw contract. “De samenwerking met Coen bevalt uitstekend. Ik ben trots en blij dat we hem langer aan de club mogen binden.”

Momenteel staan de Bavelse op een elfde plaats in de zondag tweede klasse E. Op 20 februari vervolgt Bavel het seizoen met een uitwedstrijd tegen Cluzona. Eerst staan er nog oefenwedstrijden tegen SVSSS en DSE op het programma.