Datum: woensdag 13 maart 2024, 12:54 - Auteur: Redactie

Rik Jochems is de ‘nieuwe’ hoofdcoach van Chaam

Komend seizoen staat Rik Jochems (foto) aan het roer bij zondag vierdeklasser Chaam. Daarmee verlengt de kersverse periodekampioen van 4B alsnog met één van de hoofdtrainers. Karel Daamen en de jonge oefenmeester combineren het hoofdtrainerschap dit seizoen nog, maar Daamen verkast naar DSE.

De huidige resultaten zijn voor Jochems één van de redenen om zijn eerdere besluit om na dit seizoen te stoppen bij Chaam te heroverwegen. “Ik heb in overleg met mijn vriendin wat kunnen schuiven in mijn agenda zodat ik mijn werkzaamheden als assistent-trainer bij NAC Breda kan combineren met het hoofdtrainerschap bij Chaam. We draaien een mooi seizoen en ik heb er zin in om dat volgend jaar samen met deze groep voort te zetten.”
 
Voorzitter Daniel Elst is blij dat Jochems op zijn eerder besluit is teruggekomen. “Rik is echt een jongen van de club. Hij kent de selectie door en door. We hadden begrip voor zijn keuze om in eerste instantie te stoppen, maar ik ben trots dat we hem nu als nieuwe trainer mogen presenteren”, prijkt er op de website van de oranje dorpsclub.