Datum: zaterdag 1 juni 2019, 13:54 - Auteur: Redactie

Ristanovic versus Philippart: wie wint de ‘ViB-divisie’?

De winnaar van de ‘ViB-divisie’ is nog niet bekend. Nenad Ristanovic (Advendo) en Jules Philippart (JEKA) zijn samen met vijf punten aan kop geëindigd en dus vindt er een unieke finale plaats. Maandag om precies te zijn en Voetbalinbreda.nl blikt vooruit.

Onze redacteur Luke Thomas deed menig sportpark aan en zag hoe Ristanovic (foto, links) en Philippart (foto, rechts) degenen waren die de dienst uitmaakten met het ‘latje-trappen’. Maar er kan er maar één de winnaar worden van onze nieuwe rubriek, die de gratis paar voetbalschoenen van Soccer Fan Shop in Breda krijgt. Daarom wordt er maandagavond een heuse finale georganiseerd op sportpark Tussen de Leijen, waar Philippart dus een thuisduel speelt.

Beide heren krijgen wederom tien pogingen en degenen met de meeste rake pogingen mag zich de winnaar van de ‘ViB-divisie 2019’ noemen. Hij krijgt dan van Soccer Fan Shop nieuwe voetbalschoenen. Maar niet getreurd, de verliezer van de finale staat niet met lege handen, want de sportzaak aan de Haagdijk heeft een troostprijs beschikbaar gesteld. Een nieuwe voetbal. Beiden heren spraken alvast met ons over de finale.

“Ik verwacht een mooie finale, maar ik heb geen angst”, vertelt Ristanovic. Philippart op zijn beurt: “Het zal een spannende finale worden en ik denk dat het verschil minimaal gaat zijn.” Even later verandert het duo van politiek correct naar uitgesproken. “Ik ga volle bak voor de winst, ik wil mezelf ook verbeteren, dus ik ga er zes op de lat schieten”, aldus Philippart. “Als Jules er zes raakt, spring ik daar in die sloot”, countert Ristanovic.

Philippart: “Als ik er zes op de lat heb geschoten, dan hoef ik die resterende ballen niet eens meer te schieten”, klinkt het vol zelfvertrouwen. Ristanovic lacht: “Wees blij als je er in totaal twee raakt.” De heren zijn flink op stoom, dat mogelijk duidelijk zijn. De finale is dus maandagavond en begint om 20:00 uur op het sportpcomplex van Jeugdig Enthousiasme Kan Alles. Voor liefhebbers die willen komen kijken, iedereen is welkom!

HIER ONDER DE AFLEVERINGEN VAN NENAD RISTANOVIC EN JULES PHILIPPART EERDER DIT SEIZOEN