Datum: dinsdag 4 juni 2019, 14:47 - Auteur: Redactie

Robbert van Oorschot wint ‘KeepersTalent klassement’

We hebben via de officiële uitslagen-pagina nog een dubbelcheck uitgevoerd en een winnaar vastgesteld voor het ‘KeepersTalent klassement 2018/2019’. Baronie-goalie Robbert van Oorschot (foto) is de trotse winnaar, maar ook Glenn van Peer (Bavel) en Jeffrey van Duuren zijn in de prijzen gevallen.

Van Oorschot kende een succesvol seizoen met de Baronnen in de zondag Hoofdklasse B. Zijn team eindigde op de vierde positie en hij kreeg de minste tegentreffers van alle Bredase doelmannen: 30. In totaal verzamelde de ervaren sluitpost 54 punten en eindigt daarmee fier aan kop van het klassement, mede mogelijk gemaakt door KeepersTalent.nl.

Op de tweede plek vinden we Van Peer terug, die in het Bredase dorp een redelijk stabiel seizoen kende. Zijn team legde beslag op de vijfde plaats in de zondag derde klasse B met slechts 33 tegentreffers. Van Peer kwam aan 44 punten. Op de derde plaats een verrassende naam: Van Duuren van zondag vijfdeklasser PCP. De Brabantparkers werden kampioen in 5B en de doelman verzamelde 42 punten en kreeg 32 tegendoelpunten.

Net buiten de top 3 gevallen zijn JEKA-keeper Dennis van Duin, die met 38 punten strandde. Hij handhaafde zich wel met JEKA in 2E, ook een mooie prestatie voor een promovendus. De nummer 5 van de ranglijst is Aron van Nijnatten, die met Terheijden ook een prima jaar kende met de vijfde positie in ZO 4C.

Van Oorschot is de trotse winnaar geworden van een waardebon van de winkel KeepersTalent aan de Verbeetenstraat 19 in Breda. Hij mag voor 250 euro shoppen. De waardebon voor 100 euro is voor Van Peer en Van Duuren mag voor 50 euro winkelen. Namens Voetbalinbreda.nl danken wij KeepersTalent.nl voor dit leuke klassement en we ontvangen de keepers graag voor de uitreiking van de prijzen, die wij uiteraard zullen publiceren op deze website.

EINDNOTERING TOP 5 KEEPERS IN BREDA:

1 Robbert van Oorschot (54 punten, Baronie), 2 Glenn van Peer (44 punten, Bavel), Jeffrey van Duuren (42 punten, PCP), Dennis van Duin (38 punten, JEKA), Aron van Nijnatten (36 punten, Terheijden).