Datum: zondag 5 februari 2023, 15:10 - Auteur: Redactie

Roosendaal boekt minieme winst op het veld van JEKA

De hervatting van 2C verliep niet goed zondagmiddag voor JEKA. Roosendaal won met minimale cijfers op sportpark Tussen de Leijen.

De Bredase Tricolores lieten het vooral tijdens het eerste bedrijf na om de score te openen. Het hoger geklasseerde Roosendaal kwam goed weg, maar zou uiteindelijk wel aan het langste eind trekken. Bij een hoekschop stond het niet goed, waardoor de gasten scoorden en de formatie van coach Ivo van Moergestel daarmee in rouw dompelde. Op de vraag hoe zuur met 0-1 verliezen is, bleek JEKA-captain Jules Philippart helder tegenover Voetbalinbreda.nl.

“Verschrikkelijk, we spelen gewoon voetballend echt aardig voetbal. Zelfs de trainer van de tegenstander zegt dat als we zo blijven voetballen we echt veel hoger gaan eindigen en nu veel te laag staan. Voor rust hadden we minstens vier grote kansen. We maken hem echter niet en door een onoplettendheidje bij een corner staat het dan opeens 0-1, balen.” Jeugdig Enthousiasme Kan Alles staat nu negende met elf punten uit twaalf duels. Volgend week wacht concurrent Coal, uit.

JEKA – Roosendaal 0-1 (0-0)
0-1 Roosendaal.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss