Datum: zondag 25 september 2022, 16:22 - Auteur: Redactie

Roosendaal dient JEKA een minimale nederlaag toe

Een valse start voor JEKA zondagmiddag in 2C, waar Roosendaal de ouverture van het seizoen won. Zeker gezien de ultradefensieve houding van de thuisploeg een hard gelag voor de Bredanaars.

JEKA-coach Ivo van Moergestel kent meteen kopzorgen na speelronde 1. Zijn captain Jules Philippart is geblesseerd en wacht op een scan van zijn gekwetste enkel en Roosendaal versloeg de Bredase Tricolores, die voorin vooral tegenvielen. De thuisclub opende de score en hield het daarna meteen voor gezien. JEKA botste op de thuismuur en droop uiteindelijk af zonder enig resultaat. Een hard gelag voor het meegereisde publiek.

“Zonde, maar we hebben in 90 minuten te weinig gecreëerd. Ik vond dat we van dit Roosendaal hadden moeten winnen. Voor rust waren we gelijkwaardig en na de pauze hebben zij letterlijk 45 minuten met hun kont in de eigen zestien gehangen, geen voetbal meer gespeeld of willen spelen. Daarentegen verdienen ze ook complimenten, want ze hebben in drie kwartier niks weggegeven”, aldus Philippart tegen Voetbalinbreda.nl na afloop.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss

Roosendaal – JEKA 1-0 (0-0)
1-0 Roosendaal.