Datum: zondag 23 april 2023, 16:53 - Auteur: Redactie

Roosendaal vloert Beek Vooruit in de laatste seconden

Beek Vooruit baalde ontzettend zondagmiddag in 2C. In en tegen Roosendaal leek de brilscore de eindstand te worden, maar pakte de thuisploeg in de slotseconden de volle buit.

De bezoekers van coach Jack Sweres en de gastheren maakten er geen voetbalfeest van. Na een doelpuntloze eerste bedrijf, waarin de fans weinig te zien kregen, leken beide clubs zich verzoend te hebben met de hatelijke brilstand. Uiteindelijk viel de schitterende 1-0 uit het niets en verloren de Bredase dorpelingen. Positief was wel de rentree van Benjamin van Wanrooij, die voor het eerst na de winterstop weer in actie kwam na een blessure.

“Een 0-0-uitslag was wel terecht geweest, denk ik. Het was een gezapige wedstrijd van beide kanten. Het is heel zonde dat we er geen punt aan over hebben gehouden vandaag. Hun linksback maakt in de laatste minuut een goal half volley na een corner. Die maakt hij nooit meer”, lachte Beek Vooruit-verdediger Bas Frijters als een boer met kiespijn tegenover Voetbalinbreda.nl.

Roosendaal – Beek Vooruit 1-0 (0-0)
1-0 Roosendaal.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss