Datum: zondag 25 september 2022, 15:53 - Auteur: Redactie

SAB houdt punt over aan doelpuntrijke wedstrijd bij Gesta

SAB en Gesta hebben zondagmiddag in 4C punten gedeeld. In Galder vielen er vier goals, netjes verdeeld over beide partijen dus.

De opening van de campagne was voor SAB-coach Martijn Malinka een rit in de achtbaan. De achtbaan van emoties: eerst balen van een vroege tegentreffer, daarna blij met de gelijkmaker van Calvin Vertriest en na rust welhaast uitzinnig door opnieuw een doelpunt van Vertriest (foto). Toch ging het nog mis en dat was gezien de analyse van defensieleider Tomas Baljeu na afloop totaal onnodig.

“Tot de 2-2 van Gesta een kwartier voor tijd viel was er niks aan de hand, maar na hun gelijkmaker konden we de wedstrijd zelfs nog verliezen. Gelukkig pakte onze nieuwe keeper Jan van Engelen nog een paar hele goede ballen op het eind. Uiteindelijk denk ik wel dat de 2-2 terecht was”, aldus de Sint Anna Boy tegenover Voetbalinbreda.nl na afloop. Volgend weekend kruist SAB thuis de degens met UVV ’40.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss

Gesta – SAB 2-2 (1-1)
1-0 Gesta, 1-1 en 1-2 Calvin Vertriest, 2-2 Gesta.