Datum: zondag 20 oktober 2019, 15:19 - Auteur: Redactie

SAB is bezig aan een vrije val na droomstart in 4C

SAB kon het gemis van drie belangrijke krachten niet opvangen zondag in 4C. Right ‘Oh profiteerde daarnaast optimaal van het gebrek aam efficiëntie van de Bredanaars.

In Geertruidenberg liep het bezoek van coach Meindert Dijkstra al snel achter de feiten aan. Na de 1-0 probeerde SAB het wel, maar zonder onder meer Joris van de Lande, Jordy Den Tenter en Tomas Baljeu (foto, links) werd het geen middag om over naar huis te schrijven. Na rust werd het beter, maar misten de Sint Anna Boys drie prima kansen en dat was teveel.

Na afloop sprak Voetbalinbreda.nl met keeper Max Wigman. “Drie vaste waarden vervangen is lastig. Maar dat is geen excuus, vandaag was de eerste helft niet goed genoeg. In de tweede helft hebben wij alleen maar op hun helft gespeeld, maar de kansen niet afgemaakt. Volgende week beter, tijdens de ‘Bredase’ derby tegen WDS, dan zijn we weer compleet.”

Uit de laatste drie duels behaalde de degradant uit Ruitersbos slechts een punt. Na de zeges op DIA en Dussense Boys, met een doelsaldo van 14 voor en 3 tegen, leek het er juist op dat SAB in bloedvorm was. Volgend weekend zoals gezegd dus de kraker op eigen terrein tegen WDS ‘19, dat ook zeven punten heeft uit vijf wedstrijden. De messen worden geslepen.

Right ‘Oh -SAB 2-0 (1-0) 1-0 en 2-0 Right ‘Oh.