Datum: zondag 31 oktober 2021, 17:01 - Auteur: Redactie

SAB kraakt op eigen complex tegen Raamsdonk

SAB blijft kwakkelen in 4C. Het was Raamsdonk dat zondag het initiatief nam in Ruitersbos en dat leverde de dorpelingen uiteindelijk de volle buit op.

De stijgende lijn is niet op sportpark Ruitersbos te bespeuren de laatste tijd. Raamsdonk, niet bepaald een topploeg, liet de thuisclub met het schaamrood op de kaken staan voor rust met drie uitgoals: 0-3. Het was dankzij routinier Mario Sanches Bos dat het nog enigszin draaglijk was, want hij scoorde vlak voor de pauze een keer.

Het kleine bosje thuispubliek kon na de rust nog tweemaal opveren dankzij goals van Bos en Van de Pol, maar toen hadden de bezoekende dorpelingen uit Raamsdonksveer ook twee keer geprikt. Een hard gelag voor SAB-captain Tony Snoeren, zo bleek toen hij na de nederlaag met Voetbalinbreda.nl sprak.

“Het was niet best vandaag. We verloren bijna alle afvallende tweede ballen en er waren teveel spelers die afwezig. Zoals eerder al gezegd: we moeten keihard werken met zijn allen om meer punten te verzamelen dit seizoen. Als we dat niet doen, dan krijgen we het nog heel zwaar”, aldus Snoeren (foto).

SAB – Raamsdonk 3-5 (1-3)
0-1, 0-2 en 0-3 Raamsdonk, 1-3 Mario Sanches Bos, 1-4 Raamsdonk, 2-4 Mario Sanches Bos, 2-5 Raamsdonk, 3-5 Jules van de Pol.