Datum: zondag 4 december 2022, 16:03 - Auteur: Redactie

SAB sprokkelt in Ruitersbos een punt tegen VCW

De degradatiezone blijft een voorlopig feit voor SAB in 4C. Zondagmiddag remiseerde de ploeg uit Ruiterbos met VCW.

De Sint Anna Boys kwamen al na een minuut of tien met 1-0 achter door een knappe kopgoal van een speler uit Wagenberg, maar daarna maakten de Bredanaars al snel de gelijkmaker. Een lange bal vanuit achteruit van Dylan van de Muysenberg op Diego Janssen, die hem binnenkant voet in een keer uit de lucht in de korte hoek legde: 1-1. De ploeg van trainer Martijn Malinka zocht naar meer, maar kreeg iets wat het niet wilde. Giovanni Marinus kreeg een belachelijke tweede gele kaart.

Hij werd na ongeveer een half uur spelen neergelegd en riep ‘hey scheids’. De arbiter vond dat blijkbaar niet kunnen en stuurde hem van het veld. Daarna was SAB met tien man de rest van de wedstrijd beter en had uiteindelijk moeten winnen, maar het maakte alleen zelf de kansen niet af. “Wel met zijn tienen en hele goede pot gespeeld nog, maar helaas een punt”, zo keek SAB-captain Tomas Baljeu terug op de remise toen hij met Voetbalinbreda.nl sprak.

SAB – VCW 1-1 (1-1)
0-1 VCW, 1-1 Diego Janssen.

Ben jij in het bezit van diploma ‘Sport en Bewegen’ en opzoek naar een Baan? Check dan snel de vacatures bij Sport-BSO Flekss