Datum: zondag 8 mei 2022, 15:09 - Auteur: Redactie

SAB zegeviert voor eigen publiek tegen Right ‘Oh

In 4C boekte SAB weer eens een overwinning. Op sportpark Ruitersbos scheen de zon in allerlei opzichten; captain Tonie Snoeren maakte de negentig minuten vol en Right ‘Oh werd verslagen.

SAB bungelt al maanden veilig in de middenmoot en dus is het een kwestie van uitvoetballen, zonder kleerscheuren op te lopen. Buiten de persoonlijke doelstellingen spelen de Sint Anna Boys dus niet om prijzen of lijfsbehoud. Eén van de romantische doelen is van captain Tonie Snoeren, die een zware blessure opliep eerder dit kalenderjaar en zijn afscheid als selectiespeler dolgraag op het veld wilde beleven. Hij revalideerde en het is hem gelukt, want hij maakte tegen Right ‘Oh de wedstrijd helemaal vol tot ieders tevredenheid.

“Maar ik ben wel helemaal kapot”, lachte hij tegenover Voetbalinbreda.nl. En de reden waarom hij lachte was niet alleen zijn ‘fitte’ status, maar ook het feit dat de bezoekers uit Geertruidenberg op een nederlaag werden getrakteerd. Het was voor rust toen alle goals al vielen. Drie om precies te zijn. Eén voor de dorpelingen, twee voor de Bredanaars. De eerste was van een andere sterkhouder dit seizoen, Davey Remie (foto). De ander? Uiteraard van aanvoerder Snoeren. Een prima zege dus voor de formatie van coach Martijn Malinka.

SAB – Right ‘Oh 2-1 (2-1)
1-0 Davey Remie, 2-0 Tonie Snoeren, 2-1 Right ‘Oh.