Datum: zondag 25 november 2018, 17:08 - Auteur: Luke Thomas

Sander van Gils laat Bavel voor tweede week op rij juichen

Bavel is bezig aan een goed seizoen en wil de positieve flow van de afgelopen weken natuurlijk graag doortrekken op bezoek bij RWB. Een spannende wedstrijd die door een benutte penalty werd beslist door de Bredase dorpelingen.

Een plek in de top vijf is voor Bavel al lang niet meer speciaal. Het loopt goed en dat is dan ook terug te zien in de ranglijst van 3B. RWB is een middenmoter uit Waalwijk, dus was het de uitploeg die favoriet was. Die rol werd waargemaakt dankzij een 0-1-0verwinning dankzij Sander van Gils, die vorig weekend ook al matchwinner werd thuis tegen ZIGO (2-1, red.).

Moeiteloos was het niet. De dorpelingen hadden moeite met scoren en hadden daarom geluk met een penalty. Benut door goudhaantje Van Gils. Een spannende wedstrijd waarover winnend trainer Osman Erbas erg tevreden is. “We hebben een dijk van een wedstrijd gespeeld en hebben niets weggegeven. We vergaten alleen de score uit te bouwen. Daarom bleef het spannend”, zo citeerde Voetbalinbreda.nl hem.

Dus doet Bavel wederom goede zaken en blijft het stevig op de vierde plaats staan. Volgende week ontvangt het SCO uit Oosterhout, dat twaalfde staat, maar ook won zondag en de stijgende lijn te pakken lijkt te hebben.

RWB – Bavel 0-1 (0-0)
0-1 Sander van Gils (pen.).