Datum: zondag 14 oktober 2018, 16:40 - Auteur: Redactie

‘Schalkloos’ Beek Vooruit viert ‘oktoberfest’ na pak slaag

De nasleep van de rode derby van vorig weekend bij JEKA (1-1, red.) was voelbaar zondag in Prinsenbeek. Cluzona profiteerde optimaal van de absentie van de Beek Vooruit-broers Joost en Loek Schalk.

Alhoewel Joep Bulkmans de eerste kans kreeg op sportpark de Heikant, was het de Club Zonder Naam die scoorde. Twee keer zelfs in de eerste helft. Na de pauze gingen de Bredase dorpelingen nog wel op zoek naar de aansluitingstreffer, maar uit de counter sloeg Cluzona nog twee keer toe: 0-4.

Coach Arno Gabriëls gaf na afloop een reactie aan Voetbalinbreda.nl. “Behalve de schorsingen hadden we ook achterin afwezigen. Als we de 1-2 hadden kunnen scoren hadden we er nog een wedstrijd van kunnen maken, maar helaas gebeurde dat niet. Volgende week een nieuwe kans met Joris Peeters en Loek Schalk terug in het team.”

Na drie wedstrijden zijn twee punten zeer mager voor de oranjehemden. Sarto komt volgend weekend op bezoek. Overigens was het na de zeperd wel feest in de kantine. Het zogenaamde oktoberfest barstte los en er werden genoeg drankjes gedaan, zo bewezen verschillende foto’s die op social media circuleerden.

Beek Vooruit – Cluzona 0-4 (0-2)
0-1, 0-2, 0-3 en 0-4 Cluzona.