Datum: zondag 17 november 2019, 17:18 - Auteur: Mica de Montigny

Schijf schakelt dolende medederdeklasser Groen-Wit uit

Het gaat niet goed met Groen-Wit. In 3B bungelt de club uit Princenhage onderaan en zondag was er ook geen succes in de tweede ronde van het bekertoernooi.

De gedeelde laatste plaats in 3B werkt blijkbaar ook door in het bekertoernooi, want er volgde in en tegen Schijf opnieuw een nederlaag voor het team uit Princenhage. Voetballend gaat het vaak goed met de Bredanaars, maar qua rendement is het overleven op water en brood. Schijf nam zondag de leiding, maar via spits Koen Vaas was het al rap gelijk.

Na rust toch weer een tegenvaller voor het bezoek van coach Martijn van Galen, die vanwege zijn hartritmestoornissen van vorig weekend de honneurs waar liet nemen door zijn assistent: Ahmed Kasmi.

De 2-1 werd echter snel weer uitgegumd, want Guus van der Wolf pikte weer eens een doelpunt mee. Net wanneer het meegereisde publiek hoopte op een ticket voor de volgende ronde, sloeg Schijf genadeloos toe. Einde bekertoernooi. Komend weekend hervat Groen-Wit de campagne weer. Dan wacht Oosterhout, uit.

Schijf – Groen-Wit 3-2 (1-1) 1-0 Schijf, 1-1 Koen Vaas, 2-1 Schijf, 2-2 Guus van der Wolf, 3-2 Schijf.