Datum: zaterdag 2 december 2023, 20:05 - Auteur: Redactie

SCO bombardeert zich tot titelfavoriet tegen Dongen

Promovendus SCO is los: de Oosterhouters wonnen zaterdag wederom. Deze keer werd de zaterdagtak van Dongen over de knie gelegd door de koploper, die momenteel alleenheerser zijn in 3B.

Op het koude sportpark de Elsekens ontvouwde zich een spannende wedstrijd. Dongen is een van de betere ploegen uit de competitie en dus werd het een mooie wedstrijd met twee ploegen die wilde voetballen. De thuisclub opende de score vandaag na vijf minuten; David Clement stuurde Mees de Leijer weg, die beheerst afrondde. Nino Doelman kreeg nog een goede kans op de 2-0, maar dat feestje ging niet door.

Dongen zag op zijn beurt nog een doelpunt afgekeurd worden wegens buitenspel, maar verder waren er in de eerste helft geen grote kansen voor de gasten.. In de tweede helft had Dongen meer het overwicht, maar kregen geen grote kansen. “We hebben een goede pot gespeeld vandaag en zijn bijna periodekampioen als promovendus, daar zijn we trots op”, aldus SCO-coach Maikel Cohen tegen Voetbalinbreda.nl.

SCO – Dongen ZO 1-0 (1-0)
1-0 Mees de Leijer.